Basisbehandeling (45 min)

Bestaat uit het desinfecteren en inspecteren van uw voeten, het korter knippen en/of dunner fraisen van de nagels. Het reinigen van de nagelomgeving. Verwijderen van eelt, likdoorns en kloven. Als afsluiting worden uw voeten ingecreméd met akileїne hydra ultra-actief balsem.

€33,50

Behandeling diabetische- en/of reumatische voet (50 min)

Bestaat uit het desinfecteren en inspecteren van uw voeten waarbij extra gelet wordt op eventuele complicaties ten gevolge van uw aandoening. Het korter knippen en/of dunner fraisen van de nagels. Het reinigen van de nagelomgeving. Verwijderen van eelt, likdoorns en kloven. Als afsluiting worden uw voeten ingecreméd met akileїne hydra ultra-actief balsem.

€35,00

Verlengde behandeling per 10 min extra

Heeft u aan de behandeltijd niet voldoende om alles te laten behandelen dan is het mogelijk om in overleg de behandeltijd te verlengen.

€12,50

Plaatsen nagelbeugel, per nagelbeugel

Heeft u erg veel last van steeds terug kerende ingroeiende nagels dan is het mogelijk om na overleg een nagelbeugel te plaatsen, om zo uw pijnklachten te verlichten en indien mogelijk de nagel weer in de juiste vorm te laten groeien. Hierbij zijn verschillende technieken mogelijk. Bijvoorbeeld de Ross frase, composiet of de podo-stripe. Ieder probleem vraagt om zijn eigen techniek.

€26,00

Medical taping, per 10 min

Door middel van medical-taping is het mogelijk om verschillende klachten te behandelen, bijvoorbeeld kneuzingen en zwellingen, een hallux valgus, hielspoor of klauwtenen. De tape geeft vaak al snel een verlichting van de klachten.

€15,00

Orthese

Bij een orthese wordt er van silicone een speciaal voor u op maat gemaakt stukje voor tussen de tenen vervaardigd, dit kan bijvoorbeeld toegepast worden bij likdoorns tussen of op de tenen zodat daar de druk verdwijnt en de likdoorn minder snel of niet meer terugkeert. Ook andere problemen kunnen door middel van de orthese verlichting geven.

€25,00

Overige behandeling (max 20 min)

Wilt u geen complete behandeling maar wel graag van een eeltlocatie of likdoorn af dan is in overleg mogelijk om gebruik te maken deze korte behandeling.

€27,00

Akileїne hydra ultra-actief balsem

Is een balsem die 24 uur non-stop hydrateert en de zeer vochtarme droge voeten weer in de goede conditie brengt. Wordt zeer snel door de huid opgenomen en is niet vet. Bevat geen parabenen, met oliën uit vlasdodder en druivenpitten, lipester uit zijde serine en imperata cylindrica.

€15,00

Cicaleine

Deze cremè doet wat hij belooft, hij laat barstjes en kloven op zowel handen als voeten snel dicht gaan. Droogt snel in en laat geen vettig gevoel achter.

€16,00