Basisbehandeling (45 min)

Bestaat uit het desinfecteren en inspecteren van uw voeten, het korter knippen en/of dunner fraisen van de nagels. Het reinigen van de nagelomgeving. Verwijderen van eelt, likdoorns en kloven. Als afsluiting worden uw voeten ingecreméd met een verzorgende crème.

€29,-

Behandeling diabetische- en/of reumatische voet (50 min)

Bestaat uit het desinfecteren en inspecteren van uw voeten waarbij extra gelet wordt op eventuele complicaties ten gevolge van uw aandoening. Het korter knippen en/of dunner fraisen van de nagels. Het reinigen van de nagelomgeving. Verwijderen van eelt, likdoorns en kloven. Als afsluiting worden uw voeten ingecreméd met een verzorgende crème.

€30,-

Sportpedicure

Naast de reguliere behandeling wordt er gekeken naar problemen die zijn ontstaan door het sporten. Iedere sport kent zijn eigen blessures, indien mogelijk wordt het probleem opgelost en krijgt u adviezen mee om herhaling te voorkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schoenadvies want niet alleen heeft iedere sport zijn eigen schoensoort maar de schoen moet ook bij u voettype passen.

€30,-

Verlengde behandeling per 10 min extra

Heeft u aan de behandeltijd niet voldoende om alles te laten behandelen dan is het mogelijk om de behandeltijd te verlengen.

€7,50,-

Plaatsen nagelbeugel, per nagelbeugel

Heeft u erg veel last van steeds terug kerende ingroeiende nagels dan is het mogelijk om na overleg een nagelbeugel te plaatsen, om zo uw pijnklachten te verlichten en indien mogelijk de nagel weer in de juiste vorm te laten groeien.

€25,-

Medical taping, per 10 min

Door middel van medical-taping is het mogelijk om verschillende klachten te behandelen, bijvoorbeeld kneuzingen en zwellingen, een hallux valgus, hielspoor of klauwtenen.

€10,-

Orthese

Bij een orthese wordt er van silicone een speciaal voor u op maat gemaakt stukje voor tussen de tenen vervaardigd, dit kan bijvoorbeeld toegepast worden bij likdoorns tussen de tenen zodat daar de druk verdwijnt en de likdoorn minder snel of niet meer terugkeert.

€25,-

Overige behandeling (max 20 min)

Wilt u geen complete behandeling maar wel graag van een eeltlocatie of likdoorn af dan is dat mogelijk door gebruik te maken deze korte behandeling.

€19,-

Strictly pure voetencreme

Is een crème die speciaal door Jolanda den Hoedt in samenwerking met Nederlandse laboratorium is ontwikkeld. Strictly Pure is een lijn welke tot doel heeft om het natuurlijk herstelvermogen van de huid te ondersteunen en voorts om de huid gezond te houden en te verfraaien. Dit houdt in dat de werkzame stoffen in de crèmes en andere preparaten met een zodanige zorg zijn samengesteld dat zij de biologische processen in de huid activeren.

€11,50,-

Samenwerkende pedicures

Zijn exclusief bij een pedicure verkrijgbare antischimmel producten ter bestrijding van voetschimmel en/of schimmelnagels.

€12,50,-